BEST kickbokscoaching!

BEST kickbokscoaching! Kickbokstrainingen en coaching op fysiek en mentaal gebied voor volwassenen en voor jeugd en jongeren. Voor jeugd i.c.m. weerbaarheid en emotiebeheersing. Op vaste tijden en dagen bij Sportschool Salomons in Zaandam. Als ervaren (Jeugd) hulpverlener en als sporttrainer/coach kan ik jou helpen het beste uit jezelf te halen!

Kickbokscoaching:

Je leert kickbokstechnieken of je verbeterd deze in een ontspannen setting. Veilig, met respect, discipline, samenwerken, verbinding en met plezier. Op maat als leermiddel. In de trainingen wordt gebruikt gemaakt van een bokszak, of een trapkussen en je werkt met elkaar in de handschoenen. Lichte sparring is mogelijk. Gecoached worden en ervaren wat dit voor jou persoonlijk doet.

Kickbokscoaching en trainingen jeugd en jongeren:

KickBoks je (mentaal) fit! Per leeftijdsgroep in twee levels. 6 tm 11 jaar level one. 11 tm 15 jaar. Level two.

Ontdek de sport spelenderwijs en/of op een laagdrempelige manier i.c.m.Weerbaarheid en emotiebeheersing. Fanatiek sporten, maar ook spel voor de kleinsten. Leer sociale vaardigheden, maar ook om lekker je energie kwijt te kunnen in deze wereld die veel van je vraagt. Uiteraard met de voordelen van deze mooie en leuke sport (kick)boksen waarbij je conditie, kracht, techniek en zelfvertrouwen verbeterd.

Fitness circuit trainingen:

Op aanvraag kun je een small group circuit training volgen. Verbeter je spieruithoudingsvermogen en conditie en train efficiƫnt en gezellig in een groep.

Bekijk de website en het rooster en kom langs in de sportschool! GRATIS proef training.

Groeten, Shanna Best. www.bestkickbokscoaching.nl