A en B- pupillen in de prijzen!

Tijdens de district kampioenschappen pupillen A&B van Noord-Holland hebben de judoka’s van Sportschool Salomons wederom keihard gestreden.
Bij de pupillen A in de -42 behaalde Ruben van Eekelen een 3e plaats. De eerste partij werd verloren, maar Ruben gaf niet op en won daarna zijn partijen, zo ook van clubgenoot Senna Fortes die op de 5e plek is geëindigd.
Bij de pupillen B streden maar liefst 7 judoka’s van Sportschool Salomons om een medaille. Ryva de Lang, Yanick de Rooij en Owen de Boorder zaten in de gewichtsklasse -34. Ryva was eerstejaars en had het zwaar, volgend jaar wacht op haar een nieuwe kans. Yanick heeft mooie wedstrijden laten zien met mooie judopunten, maar het geluk was niet aan zijn zijde. Owen had meer geluk, door zijn wilskracht wist hij in de laatste seconden nog een wazari te scoren en mocht hij verder voor de 3e plaats, ook die werd gewonnen door doorzettingsvermogen en uiteindelijk werd hij zelfs 2e. Morris Burgio, Mika Leysner, Tim la Heij zaten in de gewichtsklasse -42. Een zware gewichtsklasse waar misschien wel de mooiste partijen van de dag zijn gespeeld. Uiteindelijk ging Tim er vandoor met een 3eplek, mede door zijn diversiteit aan technieken. Twee judoka’s 3e en één judoka 2e van Noord-Holland, een topprestatie!