School sport

Wij bieden brede school activiteiten, projecten onder schooltijden en clinics.

De lessen worden verzorgd door gediplomeerde docenten. Een professioneel lespakket specifiek voor op school!

Judo, Jiu-Jitsu, Karate, Boksen, Kickboksen en Zelfverdedigingslessen kunnen op locatie gegeven worden. Ook is het mogelijk deze lessen op de club of op een van onze dependances te geven.

Discipline, doorzettingsvermogen, respect en samenwerken zijn bij ons vanzelfsprekend. Het bevordert je lichamelijke, sociale en beweeg– ontwikkeling in positieve zin. Agressie regulerend, tegen pesten en vermindering van grensoverschrijdend gedrag. Kortom budo biedt vele kansen. 

De jeugd komt in aanraking met een breed scala aan basisvormen van bewegen. Alle aspecten van het bewegen (tillen, dragen, stoten, blokkeren, ontwijken, duwen, trekken, draaien, keren, vallen enz.) komen aan bod!

Er worden judopakken en een mat geleverd. Voor de andere gevechtssporten leveren wij ook de beschermmaterialen. Al onze sportlessen worden op dezelfde pedagogisch verantwoorde wijze gegeven. 

Na afloop krijgen alle kinderen een echt diploma! De kinderen krijgen na de lessenreeks op school ook twee gratis lessen op de club of in een van onze dependances. 

Voor meer info bel 06-45194710 of mail naar info@sportschoolsalomons.nl