Het verhaal van Miriam

 

Hallo ik ben Miriam

zoals jullie zien op de foto heb ik nogal overgewicht.
Heb in het verleden weleens een dieet gevolgd uiteindelijk viel ik daar wel mee af.
Maar viel daarna weer terug in mijn oude eetpatroon en dan weer opnieuw beginnen is lastig.
In september 2012 kwam ik bij sportschool Salomons terecht.
Met gewichtsconsulent Bianca Salomons kennis gemaakt het klikte meteen voelde goed en vertrouwd.
Op dat moment woog ik 102.3 kilo pfff dat was heftig ik schrok hier erg van.
Ik kreeg van Bianca een dagboek mee (schrift) om minimaal de aankomende twee weken mijn voeding en vocht toename te noteren.
Daarna werd er gekeken wat ik absoluut moest gaan schrappen aan voeding en vocht.
En uiteraard bewegen de eerste tijd een opbouw van twee keer in de week sporten.
Dat werd al snel meer keer per week ik vond het geweldig.
Wekelijks op de weegschaal en ik kan je zeggen de kilo,s vlogen eraf.
Nu februari 2013 weeg ik 79.6 er is dus 23 kilo af.
En ik voel me geweldig van maatje xxl naar maatje m.
Door aangepaste voeding en veel sporten.
Uiteraard heb ik dit aan mezelf te danken door de stap te nemen,maar ook door Bianca Salomons die me ondersteuning heeft gegeven en me hierin gemotiveerd heeft.
Ik wil niet meer die persoon zijn op de foto echt nooit meeeeeer…..

Foto: Hallo ik ben Miriam zoals jullie zien op de foto heb ik nogal overgewicht. Heb in het verleden weleens een dieet gevolgd uiteindelijk viel ik daar wel mee af. Maar viel daarna weer terug in mijn oude eetpatoon en dan weer opnieuw  beginnen is lastig. In september 2012 kwam ik bij sportschool salomons terecht. Met gewichtsconsulent Bianca Salomons kennis gemaakt het klikte meteen voelde goed en vertrouwd. Op dat moment woog ik 102.3 kilo pfff dat was heftig ik schrok hier erg van. Ik kreeg van Bianca een dagboek mee (schrift) om minimaal de aankomende twee weken mijn voeding en vocht toename te noteren. Daarna werd er gekeken wat ik absoluut moest gaan schrappen aan voeding en vocht. En uiteraard bewegen de eerste tijd een opbouw van twee keer in de week sporten. Dat werd al snel meer keer per week ik vond het geweldig. Wekelijks op de weegschaal en ik kan je zeggen de kilo,s vlogen eraf. Nu februari 2013 weeg ik 79.6 er is dus 23 kilo af. En ik voel me geweldig van maatje xxl naar maatje m. Door aangepaste voeding en veel sporten. Uiteraard heb ik dit aan mezelf te danken door de stap te nemen,maar ook door Bianca Salomons die me ondersteuning heeft gegeven en me hierin gemotiveerd heeft. Ik wil niet meer die persoon zijn op de foto echt nooit meeeeeer..... Mensen ik raad u aan ga naar sportschool salomons wanneer u last heeft van overgewicht en het niet meer ziet zitten. Ga over de drempel heen en ga niet nog verder die put in.  Groetjes Miriam


Mensen ik raad u aan ga naar sportschool Salomons wanneer u last heeft van overgewicht en het niet meer ziet zitten.
Ga over de drempel heen en ga niet nog verder die put in.

Dit is het resultaat van alle inspanning ,happy,gezond,fit,met beide benen aan de grond wie doet me wat………….
In een woord top…….

Foto: Dit is het resultaat van alle inspanning ,happy,gezond,fit,met beide benen aan de grond wie doet me wat............. In een woord top.......


Groetjes Miriam