Succes op DK -15

Vier judoka van Salomons derde in Beverwijk.

Op het districtkampioen schap voor judoka onder de 15 jaar verloor Mees Botschuiver zijn eerste  partij  maar herstelde zich door winst met ippon met een armworp. Stan Bulder verloor eerst van de latere kampioen en kwam goed terug met ippon door overname. 
In de herkansingsfinale won Stan met een houdgreep van Mees Botschuiver. Mees eindigde hierdoor op de derde plaats in de klasse tot 66 kg. Stan verloor in een spannende partij om de tweede plaats. In de golden score zagen de scheidsrechters een ippon van Stan anders en zijn tegenstander kreeg de score toegekend. Dus ook een derde plaats voor Stan.
In de klasse tot 60 kg verloor Mark van Dorp zijn openingspartij im de houden score. De tweede scoorde hij ippon met sutemi. De derde werd een met wazari gewonnen. In de verliezersfinale kwam hij niet echt in zijn spel en liep hij op een ippon. Ook een derde plaats voor Mark. Bente Zijlstra eindigde ook op de derde plaats bij de meisjes tot 36 kg. De vier judoka van Salomons plaatsten zich met dit resultaat voor het NK in Eindhoven op zaterdag 10 maart.