Cees Hoebeke en Martijn de Boer geslaagd voor 4e Dan, Roeland Scholsberg 5e Dan!

Alle geslaagden met partners.

Alle geslaagden met partners.

In Wijk bij Duurstede behaalden slaagden 3 judoka’s voor 4e en 5e dan.

Het behalen van de 1e t/m 3e dan is een districts aangelegenheid en de hogere danexamens worden beoordeeld door de nationale graden commissie.

Cees Hoebeke was al voor 3 kata geslaagd en deed een keurig overname kata met zoon Mark en liet zien dat zijn basic skills voor elkaar zijn.

De  technieken op de grond en zijn worpen, die hij samen met Donald Mittertreiner demonstreerde werden door de examencommissie positief bevonden. Anderhalf jaar hard trainen werden beloond met zijn welverdiende 4e dan! Als pensionada een prestatie van formaat!

Martijn de Boer leverde een huzarenstukje af. Hij deed 4 kata en zijn eigen vaardigheid in 1 keer! Met drie verschillende partners waaronder onze eigen 4e dan Thijs Mensink voldeed hij aan alle eisen van de Judo Bond Nederland.  Geweldig Martijn!

Roeland Scholsberg, oud teamgenoot van Warner moest nog 2 kata laten zien. Hij deed zijn examen in 2 keer. Het Goshin jitsu no kata met Arjen Noordzij en het Koshiki no kata met Warner Salomons werden met goed gevolg uitgevoerd en zijn 5e dan was een feit!

 

Op dit moment zijn er nu al 5 leden van sportschool Salomons in het bezit van de 4e dan judo.