Fightnight 2011

FIGHTNIGHT 2011

Wegens succes in 2010

De Fight Night is een avond waar meerdere vechtsporten die op Sportschool Salomons worden gegeven bij elkaar komen waarbij ieder lid welkom is. Op de Fight Night word judo, jiu-jitsu, boksen, kickboksen en kickfit gegeven. Het is niet de bedoeling dat als je bijv. op judo zit alleen aan judo mee doe maar aan alle hierboven genoemde sporten.

Hierdoor krijg je een betere indruk van de andere vechtsporten. Het evenement is bedoeld zodat iedereen zo ervaart hoe de andere vechtsporten hier zijn en iedereen een gezellig en sportieve avond beleefd.

Benodigdheden: Het is een kosteloos evenement!

Zit je op boksen en/of kickfit; en heb je zelf bokshandschoenen dan spreekt het voorzicht dat je die meeneemt en bij boksen, kickboksen en kickfit gebruikt. Zit je niet op boksen en heb je ook geen bokshandschoenen dan krijg je die natuurlijk op de sportschool.

Zit je op kickboksen; en heb je zelf bokshandschoenen en scheenbeschermers neem die dan ook zeker mee! Ook hier geldt als je die zelf niet heb krijg je ze op de sportschool zelf.

Zit je op judo en/of jiu-jitsu; en heb je al een judopak of heb je op de één of andere reden toch een judopak neem die dan zeker mee. Natuurlijk als je die niet hebt krijg j die.

En vergeet niet: Het gaat hier vooral om respect voor de sporten die we hier beoefenen en voor elkaar.

Wij hopen jullie hier allemaal te zien en er een gezellige en sportieve avond van te maken!