Vier medailles op het Noord Hollands Kampioenschap

In Beverwijk werd het Noord – Hollands kampioenschap judo pupillen gehouden.
De deelnemers zijn de beste 16 judoka’s per klasse. Vanuit de drie afdelingen met ruim 200 deelnemers werden deze judoka’s vorige week geplaatst.

De judoka’s van sportschool Salomons deden goede zaken en gingen met 4 medailles terug naar Zaandam.
In de klasse tot 34 kg. was Tim La Heij oppermachtig.
Hij kwam na drie winst partijen in de finale. In deze finale scoorde Tim yugo in 10 seconden en door direct door te gaan met een houdgreep werd hij District kampioen.

Yanick de Rooij startte met een magistrale ippon,maar verloor zijn halve finale tot 27 kg. In de verliezers finale scoorde hij wederom een fantastische ippon. Dit deed hij ook nog eens over in de strijd om de tweede plaats.

Don de Boer kwam overtuigend in de halve finale tot 42 kg. De halve finale komt hij met een yugo voor en maakte daarna een super mooie ippon. In de finale van deze sterke klasse kwam hij uit tegen Indy Timmers. In deze spannende partij was Don de eerste minuut overheersend en kwam ook voor met een yugo. In de tweede minuut kreeg hij een yugo tegen en verloor de regerend kampioen nipt op beslissing.

Joshlyn Supusepa behaalde in de klasse tot 27 kg. een mooi derde plaats met twee gewonnen en twee verlies partijen.

Foto: In Beverwijk werd het Noord - Hollands kampioenschap judo pupillen gehouden.  De deelnemers zijn de beste 16 judoka's per klasse. Vanuit de drie afdelingen met ruim 200 deelnemers werden deze judoka's vorige week geplaatst.  De judoka's van sportschool Salomons deden goede zaken en gingen met 4 medailles terug naar Zaandam. In de klasse tot 34 kg. was Tim La Heij oppermachtig. Hij kwam na drie winst partijen in de finale. In deze finale scoorde Tim yugo in 10 seconden en door direct door te gaan met een houdgreep werd hij District kampioen.   Yanick de Rooij startte met een magistrale ippon,maar verloor zijn halve finale tot 27 kg. In de verliezers finale scoorde hij wederom een fantastische ippon. Dit deed hij ook nog eens over in de strijd om de tweede plaats.  Don de Boer kwam overtuigend in de halve finale tot 42 kg. De halve finale komt hij met een yugo voor en maakte daarna een super mooie ippon. In de finale van deze sterke klasse kwam hij uit tegen Indy Timmers. In deze spannende partij was Don de eerste minuut overheersend en kwam ook voor met een yugo. In de tweede minuut kreeg hij een yugo tegen en verloor de regerend kampioen nipt op beslissing.   Joshlyn Supusepa behaalde in de klasse tot 27 kg. een mooi derde plaats met twee gewonnen en twee verlies partijen.