Wfjjk team 2e


In Beverwijk werd de slotronde van de jeugdwestfriese judokampioenschappen gehouden. De eerste partij tegen Pijloo uit Amsterdam ging na vier partijen gelijk op, door winst van Jay Odinga en een supermooie ippon beenveeg van Axel Engel. Lilit Moeradjan gaf een yugo voorsprong uit handen en Sven Timmer (BCK) verloor in de laatste seconden. Akin bal wist zijn partij nog wel te winnen, maar Pijloo won toch met 6-3.

De wedstrijd tegen Cees Hoebeke werd ruim gewonnen met 7-2. Abel dacht er iets te licht over en Kain liet zich verschalken om zijn hoofd en kwam in een houdgreep terecht. 
De laatste wedstrijd tegen Hike Wake was doorslaggevend, maar onze judoka’s lieten zich niet verrassen en wonnen gedecideerd met 7-2.  Niemand liet zich nu verrassen en iedereen was scherp.
Het team bestond verder uit Mark Elmanov, Thomas van Dorp, Calvin Tarroe, Swen Collet, Dominique Benjamins, Rosanne Pranger, Don de Boer, Abel Abels, Kain Klok en Sarkis Moeradjan.
Het team maakt een positieve ontwikkeling door en de groei van de club zal er zeker toe bijdragen dat er volgend jaar weer een goed team zal staan.